paakuva

Söderlångvik bjuder på inspirerande mötesutrymmen, inkvartering och mångsidigt dagsprogram för grupper. Eller varför inte bjuda hela familjen på en uppfriskande minisemester på gården?

Villa Sundsvedja

Villa Sundsvedja är en modern konferensbyggnad alldeles intill havet. På grund av den lugna miljön är villan ett populärt mötesutrymme för t.ex. ledningsgrupper och företagsstyrelser, som vill arbeta ostört. Här kan vi bjuda på modern teknisk utrustning, mötesrum, bastu och övernattning för sex personer. Villan ligger ett stenkast från gården.

 

Grindstugan

Denna vackra, nyrenoverade stugan ligger strax öster om gårdens centrum, vid den gamla infarten. Med två sovrum, kök, vardagsrum och inbyggd glasveranda lämpar sig stugan utmärkt för t.ex. en semestrande familj eller en lång helg. På gården finns en liten bastu.

 

Övriga utrymmen

Söderlångvik kan inkvartera sammanlagt sjutton personer, eller tio personer i enkelrum. Enstaka personer kan övernatta i några av de många historiska byggnaderna på gården. Gäststugan Gamla kontoret har 5 sängar i tre skilda rum, toalett, dusch och ett litet kök. Den andra gäststugan Annalisa har 6 sängar i tre rum, ett litet vardagsrum, toalett, dusch och ett litet kök.

 

Dagsprogram och upplevelser

Utöver de upplevelser som Söderlångvik Gård kan erbjuda, kan vi arrangera fisketurer, guidade naturvandringar och båtutflykter. Åbolands vackra skärgård bjuder på fantastiska utfärdsmål. Villa Sundsvedjas bastuavdelning rymmer ledigt åtta personer, och från bryggan kan du ta dig ett svalkande bad – på vintern även i isvak.

 

Övernattning i närområdet

Storfinnhova http://www.storfinnhova.com/
Labbnäs http://labbnas.fi/sv/labbnas/
Strandhotellet http://www.strandhotellet.fi/fi/
Bjärkas http://bjarkasgolf.com/index.php/sv-SE/
Kasnäs http://www.kasnas.com/main.php?menuID=167

 

Kontakt

Susanne Grönroos, susanne.gronroos@soderlangvik.fi, Puh. 040 7385651