paakuva

Söderlångvik tarjoaa ryhmille inspiroivia kokoustiloja, majoitusta ja monipuolista päiväohjelmaa. Tai mitä sanoisit virkistävästä koko perheen minilomasta tilalla?

Villa Sundsvedja

Villa Sundsvedja on nykyaikainen kokouskeskus aivan meren tuntumassa. Rauhallisen ympäristön vuoksi huvila on suosittu kokouspaikka mm. johto- ja hallintoryhmille, jotka haluavat työskennellä rauhassa. Talossa, joka on vain kivenheiton päässä kartanolta, on moderni tekninen varustus, kokoushuone, sauna ja majoitus kuudelle hengelle.

 

Grindstugan

Kaunis, hiljattain remontoitu mökki sijaitsee kartanon itäpuolella, vanhan portin tuntumassa. Kaksi makuuhuonetta, keittiö, olohuone ja sisäänrakennettu lasiveranta luovat erinomaiset puitteet esim. perhelomalle tai pitkän viikonlopun viettoon. Pihalla on pieni sauna.

 

Muut tilat

Söderlångvik voi majoittaa yhteensä 17 henkeä, tai 10 henkeä yhden hengen huoneissa. Yksittäiset henkilöt voivat yöpyä kartanon historiallisissa rakennuksissa. Vierasmökissä Gamla kontoret on viisi sänkyä kolmessa huoneessa, wc, suihku ja pieni keittiö. Toisessa vierasmökissä Annalisassa on kuusi sänkyä kolmessa huoneessa, pieni olohuone, wc, suihku ja pieni keittiö.

 

Päiväohjelma ja elämykset

Söderlångvikin Kartanon tarjoamien elämyksien lisäksi voimme järjestää kalastusretkiä, vaelluksia ja veneretkiä. Turun upea saaristo tarjoaa mahtavia retkikohteita. Villa Sundsvedjan saunaan mahtuu mukavasti kahdeksan henkeä, ja laiturilta pääsee uimaan – talvella myös avantoon.

 

Yöpyminen lähialueella

Storfinnhova http://www.storfinnhova.com/
Labbnäs http://labbnas.fi/sv/labbnas/
Strandhotellet http://www.strandhotellet.fi/fi/
Bjärkas http://bjarkasgolf.com/index.php/sv-SE/
Kasnäs http://www.kasnas.com/main.php?menuID=167

 

Yhteys

Susanne Grönroos, susanne.gronroos@soderlangvik.fi, 040 738 5651