cafe-vivan

Viehättävä, entiseen navettarakennukseen remontoitu Café Vivan myy myös tilan tuotteita. Olemme auki päivittäin 13.5.-31.8. sekä syyskuussa viikonloppuisin klo 10-18. Muutoin sopimuksen mukaan.

Kahvila

Kahvilan monipuolinen tarjonta syntyy pitkälti tilan omista sekä lähialueella tuotetuista raaka-aineista. Kesällä tarjoamme päivittäin tuoretta talon leipää, pullaa sekä ihania kakkuja. Kahvilan valoisissa tiloissa toimii myös taidegalleria vuosittain vaihtuvine kesänäyttelyineen.

 

Lounas

Kesäkuusta elokuulle Café Vivan tarjoaa päivittäin lämpimän, raikkaan lounaan, joka on tehty lähialueen ja tilan omista tuotteista. Tule nauttimaan kauden herkuista klo 11.00–14.

 

Myynti

Kahvilasta voit myös ostaa tilan omia tuotteita mukaasi. Valikoima vaihtelee vuodenaikojen mukaan. Yhtenä Suomen suurimmista omenantuottajista olemme erikoistuneet mm. omenahilloon ja omenamehuun. Meiltä saat myös hunajaa. Myös kasvihuoneiden tuotteita myydään kahvilassa.

Käsityöpuoti

Café Vivanin yhteydessä on saaristolaishenkinen käsityöpuoti, jossa on suuri valikoima käsin tehtyjä tuotteita lähialueilta. Täältä löydät mm. koruja, keramiikkaa ja tekstiiliaidetta. Myös ruokatuotteita on myytävänä. Valikoima vaihtelee vuodenaikojen mukaan. Myymme mm. kemiöläistä jauhoa ja suosittua Söderlångvikin limppua sekä makeisia.

 

Ryhmät

Jos tulet ryhmän kanssa, voit etukäteen tilata sekä ruoan kahvilasta että opastuksen museoon. Café Vivanissa on 100 asiakaspaikkaa ja voit varata kahvilan myös yksityistilaisuutta varten. Kysy lisää ravintoloitsija Mats Grönblomilta, puh. 0400 539 238 tai info@storfinnhova.com.

 

Lounashinnat ryhmille (väh. 8 henk.):

Päivän keitto (sisältää salaatin, leivän sekä kahvin/teen) 10 euroa.
Päivän kotiruoka (sis.  runsaan alkupalapöydän,  talon leipää, kahvin/teen + pienen suklaayllätyksen) 12,5 euroa.

 

Café Vivan
Puh. 02 425 037 tai cafe@soderlangvik.fi, myynti 0400 539 238 tai info@storfinnhova.com