cafe-vivan

Viehättävä, entiseen navettarakennukseen remontoitu Café Vivan myy myös tilan tuotteita. Olemme auki päivittäin 11.5.-31.8. klo 11-17. Heinäkuussa myös joka perjantai-ilta klo 18-22. Juhannusaikaan 23.-25.6. suljettu. Syyskuussa olemme auki ainoastaan viikonloppuisin klo 11-17. Joulukuussa olemme auki klo 12-17 ke-su ajalla 7.-23.12.(Huom! ei maanantaisin eikä tiistaisin). Muutoin sopimuksen mukaan.

Kahvila

Kahvilan monipuolinen tarjonta syntyy pitkälti tilan omista sekä lähialueella tuotetuista raaka-aineista. Kesällä tarjoamme päivittäin tuoretta talon leipää, pullaa sekä ihania kakkuja. Kahvilan valoisissa tiloissa toimii myös taidegalleria vuosittain vaihtuvine kesänäyttelyineen.

 

Lounas

Kesäkuusta elokuuhun Café Vivan tarjoaa päivittäin lämpimän, raikkaan lounaan, joka on tehty lähialueen ja tilan omista tuotteista. Tule nauttimaan kauden herkuista klo 12.00–16.00.

 

Myynti

Kahvilasta voit myös ostaa tilan omia tuotteita mukaasi. Valikoima vaihtelee vuodenaikojen mukaan. Yhtenä Suomen suurimmista omenantuottajista olemme erikoistuneet mm. omenahilloon ja omenamehuun. Meiltä saat myös hunajaa. Myös kasvihuoneiden tuotteita myydään kahvilassa.

Käsityöpuoti

Café Vivanin yhteydessä on saaristolaishenkinen käsityöpuoti, jossa on suuri valikoima käsin tehtyjä tuotteita lähialueilta. Täältä löydät mm. koruja, keramiikkaa ja tekstiiliaidetta. Myös ruokatuotteita on myytävänä. Valikoima vaihtelee vuodenaikojen mukaan. Myymme mm. kemiöläistä jauhoa ja suosittua Söderlångvikin limppua sekä makeisia.

 

Ryhmät

Jos tulet ryhmän kanssa, voit etukäteen tilata sekä ruoan kahvilasta että opastuksen museoon. Café Vivanissa on 100 asiakaspaikkaa ja voit varata kahvilan myös yksityistilaisuutta varten.
 

Lounashinnat ryhmille (väh. 8 henk.):

Päivän keitto (sisältää salaatin, leivän sekä kahvin/teen) 10 euroa.
Päivän kotiruoka (sis.  runsaan alkupalapöydän,  talon leipää, kahvin/teen + pienen suklaayllätyksen) 12,5 euroa.

 

Café Vivan
cafe@soderlangvik.fi, puh. 02 425 037