Tule nauttimaan saaristoluonnosta ja aidoista elämyksistä ympäristössä, joka on kulttuurihistoriallisesti ainutlaatuinen. Tervetuloa Söderlångvikin Kartanoon Kemiönsaareen.

LUE LISÄÄ SÖDERLÅNGVIKISTA >

 • Jonna Järnefelt & Jukka Leppilampi duo 29.6.

  LIVE MUSIC – JONNA JÄRNEFELT JA JUKKA LEPPILAMPI DUO
  Perjantai 29.6.klo 18, Söderlångvik gård, Café Vivan

  Tervetuloa konserttiin rentoon olohuoneeseesi, Café Vivaniin!

  Lue lisää

 • Hans Rosenström: Kasvotusten 15.5.-30.9.2018

  Kuvataiteilija Hans Rosenströmin (s. 1978) näyttely Kasvotusten on esillä Söderlångvikin museossa kesällä 2018. Kartanon päärakennuksen interiööreihin sovitetuissa ääniteoksissa sekä herkän meditatiivisissa fotogrammeissa ja videoteoksissa pääosaa näyttelee hetkellisyys – niin ihmiselämän kuin luonnon.

  Lue lisää

 • Tiina Vainio: Ihanat koneet
  15.5.-30.9.2018

  Söderlångvikin kartanon Café Vivanissa on esillä Tiina Vainion (s.1960) akryyli- ja tussimaalaustekniikalla toteutettuja koneaiheisia töitä, joissa järeä monumentaalisuus kohtaa herkän ja intiimin tason sävyjä. Näyttelyn suuret ja värikylläiset konemuotokuvat ikään kuin herättävät kuvien koneet henkiin tehden niistä uniikkeja persoonia, joilla jokaisella on oma tärkeä elämäntehtävänsä.

  Lue lisää

 • Koko perheen maalaustyöpaja 28.7.2018 klo 13 – 16

  Työpajan aluksi teemme tutkimusretken Söderlångvikin puutarhaan tarkkaillen ympäristöä ”taiteilijan silmin”. Etsimme kauniita paikkoja ja yksityiskohtia piirrettäväksi. Maalausta jatketaan työpajatilassa vesivärein. Aikuinen ja lapsi voivat tehdä yhteistyötä – kuvia ja rooleja vaihdetaan kesken kaiken.

  Lue lisää

 • Villiyrttivaelluksia

  Villiyrttivaelluksia Suvi Raitio-Virtasen johdolla
  Tule mukaan mielenkiintoiselle Villiyrttivaellukselle Söderlångvikin kartanon maille! Ohjaaja Suvi Raitio-Virtanen. Minimiosallistujamäärä 5 henk. Materiaalit ja ohjaus: 30 €/henkilö.

  Lue lisää

 • Live music!

  29.6. Jonna Järnefelt & Jukka Leppilampi duo, 13.7. Frida Andersson yhteislauluilta

  Lue lisää

 • Valokuvaa kahvipaketilla!
  Black Kaffinobox XI 30.6.-1.7.2018

  Kesä-heinäkuun vaihteessa järjestetään Söderlångvikin museolla kahden päivän mittainen drop-in -työpaja, jonka aikana kävijöillä on mahdollista kokeilla kuvaamista neulanreikäkameralla. Osallistujat saavat lainata kuvataiteilija Hans G. Hästbackan Kaffino-paketeista (sikurikahvipaketeista) valmistamia kameroita ja lähteä lähiympäristöön kuvaamaan.

  Lue lisää

 • Aamujoogaa torstaisin 28.6.-26.7. klo 9.30-11.00

  Jooga- ja meditaatio-ohjaaja Heli Sarparanta ohjaa Söderlångvikin suosittua aamujoogaa!

  Lue lisää

 • Söderlångvikin kesäristeilyt


  Kesäkokemuksia parhaimmillaan: Merellinen risteily, herkullista lähiruokaa sekä taidetta! Viime kesänä suosittuja Taalintehdas – Söderlångvik – Taalintehdas -risteilyjä järjestetään taas neljänä heinäkuisena keskiviikkona (4.-25.7.). Risteilypakettiin kuuluu myös lounas Söderlångvikin Café Vivanissa. Maissaoloaikana ehtii hyvin myös tutustua museon uusiin kesänäyttelyihin sekä kartanon tiluksiin.

  Lue lisää

 • Museokortilla Söderlångvikiin

  Söderlångvik on yksi yli 230 museosta, johon pääsee uudella museokortilla ja täältä voi myös ostaa omansa. Museokortti on voimassa vuoden ajan ensimmäisestä käyttökerrasta ja maksaa 64,90€. Tervetuloa vuoden kestävälle kulttuurimatkalle!

  Lue lisää

 • Lounasta Café Vivanissa

  Café Vivan tarjoilee päivittäin 12.5.-30.8. ja viikonloppuisin syyskuussa klo 12-16 raikasta lounasta, joka on valmistettu lähialueen ja tilan omista tuotteista. Kokeile myös uutta Amos-menua. Tervetuloa!

  Lue lisää

 • Raikkaita tuotteita,
  joissa maistuu kesä.

  Maista Söderlångvikia. Laadukkaat paikallistuotteemme tarjoavat parasta saaristosta – nyt uusissa, tyylikkäissä pakkauksissa. Tilan puoti on auki toukokuusta lokakuuhun ja tuotteitamme myydään myös Kemiönsaaren kaupoissa.

  Lue lisää