Tule nauttimaan saaristoluonnosta ja aidoista elämyksistä ympäristössä, joka on kulttuurihistoriallisesti ainutlaatuinen. Tervetuloa Söderlångvikin Kartanoon Kemiönsaareen.

LUE LISÄÄ SÖDERLÅNGVIKISTA >

 • Valokuvaa kahvipaketilla!
  Black Kaffinobox XI 30.6.-2.7.2017

  Kesä-heinäkuun vaihteessa järjestetään Söderlångvikin museolla kolmen päivän mittainen drop-in -työpaja, jonka aikana kävijöillä on mahdollista kokeilla kuvaamista neulanreikäkameralla. Osallistujat saavat lainata kuvataiteilija Hans G. Hästbackan Kaffino-paketeista (sikurikahvipaketeista) valmistamia kameroita ja lähteä lähiympäristöön kuvaamaan.

  Lue lisää

 • Maalauspäivä lapsille ja aikuisille 5.7.2017 klo 13 – 16

  Työpaja: Söderlångvik – Rooma – Söderlångvik

  Työpajan aluksi teemme tutkimusretken Söderlångvikin puutarhaan tarkkaillen ympäristöä ”taiteilijan silmin”. Etsimme kauniita paikkoja ja yksityiskohtia piirrettäväksi. Maalausta jatketaan työpajatilassa vesivärein. Aikuinen ja lapsi voivat tehdä yhteistyötä – kuvia ja rooleja vaihdetaan kesken kaiken

  Lue lisää

 • Åbo Svenska Teater, Einar, 18.8. kl 19

  Åbo Svenska Teaternin kiertuenäytelmä EINAR on lämmin ja koskettava kertomus vanhasta, palvelukodissa asuvasta miehestä. Näytelmän kieli: ruotsi

  Lue lisää

 • Kati Immonen: Flora
  15.5.-30.9.2017

  Söderlångvikin Café Vivanissa on esillä Kati Immosen (s.1971) taidokkaan vangitsevia vesiväritöitä.

  Lue lisää

 • Tapani Raittila: Rooma – Pariisi – Saimaa 15.5.-30.9.2017

  Söderlångvikin museossa esitellään kuvataiteilija Tapani Raittilan (s. 1921) tuotantoa kuudelta vuosikymmeneltä, 1950-luvulta 2000-luvulle saakka.

  Lue lisää

 • Aamujoogaa torstaisin 29.6.-27.7. klo 9.30-11.00

  Jooga- ja meditaatio-ohjaaja Heli Sarparanta ohjaa Söderlångvikin suosittua aamujoogaa!

  Lue lisää

 • Wellness-viikonloppu Söderlångvikissa 16.-17.9.2017

  Hyvinvointia joogasta, vastaheränneestä luonnosta sekä kulttuurista!
  Rentoudu luonnonkauniissa maisemissa saaristomeren ja Söderlångvikin omenatarhojen kupeessa.

  Lue lisää

 • Söderlångvikin kesäristeilyt


  Kesäkokemuksia parhaimmillaan: Merellinen risteily, herkullista lähiruokaa sekä taidetta! Viime kesänä suosittuja Taalintehdas – Söderlångvik – Taalintehdas -risteilyjä järjestetään taas neljänä heinäkuisena keskiviikkona (5.-25.7.). Risteilypakettiin kuuluu myös lounas Söderlångvikin Café Vivanissa. Maissaoloaikana ehtii hyvin myös tutustua museon uusiin kesänäyttelyihin sekä kartanon tiluksiin.

  Lue lisää

 • Museokortilla Söderlångvikiin

  Söderlångvik on yksi yli 230 museosta, johon pääsee uudella museokortilla ja täältä voi myös ostaa omansa. Museokortti on voimassa vuoden ajan ensimmäisestä käyttökerrasta ja maksaa 64,90€. Tervetuloa vuoden kestävälle kulttuurimatkalle!

  Lue lisää

 • Lounasta Café Vivanissa

  Kesäkuun alusta elokuun loppuun Café Vivan tarjoilee päivittäin lämmintä lounasruokaa, joka on valmistettu lähialueen ja tilan omista tuotteista. Tervetuloa!

  Lue lisää

 • Raikkaita tuotteita,
  joissa maistuu kesä.

  Maista Söderlångvikia. Laadukkaat paikallistuotteemme tarjoavat parasta saaristosta – nyt uusissa, tyylikkäissä pakkauksissa. Tilan puoti on auki toukokuusta lokakuuhun ja tuotteitamme myydään myös Kemiönsaaren kaupoissa.

  Lue lisää