Tule nauttimaan saaristoluonnosta ja aidoista elämyksistä ympäristössä, joka on kulttuurihistoriallisesti ainutlaatuinen. Tervetuloa Söderlångvikin Kartanoon Kemiönsaareen.

LUE LISÄÄ SÖDERLÅNGVIKISTA >

 • Kati Immonen: Flora
  15.5.-30.9.2017

  Söderlångvikin Café Vivanissa on esillä Kati Immosen (s.1971) taidokkaan vangitsevia vesiväritöitä.

  Lue lisää

 • Tapani Raittila: Rooma – Pariisi – Saimaa 15.5.-30.9.2017

  Söderlångvikin museossa esitellään kuvataiteilija Tapani Raittilan (s. 1921) tuotantoa kuudelta vuosikymmeneltä, 1950-luvulta 2000-luvulle saakka.

  Lue lisää

 • Aamujoogaa torstaisin 29.6.-27.7. klo 9.30-11.00

  Jooga- ja meditaatio-ohjaaja Heli Sarparanta ohjaa Söderlångvikin suosittua aamujoogaa!

  Lue lisää

 • Wellness-viikonloppu Söderlångvikissa 27.-28.5.2017

  Hyvinvointia joogasta, vastaheränneestä luonnosta sekä kulttuurista!
  Rentoudu luonnonkauniissa maisemissa saaristomeren ja Söderlångvikin omenatarhojen kupeessa.

  Lue lisää

 • Kulttuurihistorialliset purjehdukset kesällä 2017


  Perinnepurjelaiva, kaljaasi Inga tekee purjehdusretkiä Söderlågvikin museolta lähisaartistoon kolmena perjantaina sekä yhtenä tiistaina heinäkuussa 2017.
  Merimatkan aikana vieraat tutustuvat perinnepurjelaivalla purjehtimiseen ja saavat kuulla jännittäviä tarinoita Suomen Saaristomeren kulttuurihistoriasta.

  Lue lisää

 • Söderlångvikin kesäristeilyt


  Kesäkokemuksia parhaimmillaan: Merellinen risteily, herkullista lähiruokaa sekä taidetta! Viime kesänä suosittuja Taalintehdas – Söderlångvik – Taalintehdas -risteilyjä järjestetään taas neljänä heinäkuisena keskiviikkona (5.-25.7.). Risteilypakettiin kuuluu myös lounas Söderlångvikin Café Vivanissa. Maissaoloaikana ehtii hyvin myös tutustua museon uusiin kesänäyttelyihin sekä kartanon tiluksiin.

  Lue lisää

 • Museokortilla Söderlångvikiin

  Söderlångvik on yksi yli 230 museosta, johon pääsee uudella museokortilla ja täältä voi myös ostaa omansa. Museokortti on voimassa vuoden ajan ensimmäisestä käyttökerrasta ja maksaa 64,90€. Tervetuloa vuoden kestävälle kulttuurimatkalle!

  Lue lisää

 • Lounasta Café Vivanissa

  Kesäkuun alusta elokuun loppuun Café Vivan tarjoilee päivittäin lämmintä lounasruokaa, joka on valmistettu lähialueen ja tilan omista tuotteista. Tervetuloa!

  Lue lisää

 • Raikkaita tuotteita,
  joissa maistuu kesä.

  Maista Söderlångvikia. Laadukkaat paikallistuotteemme tarjoavat parasta saaristosta – nyt uusissa, tyylikkäissä pakkauksissa. Tilan puoti on auki toukokuusta lokakuuhun ja tuotteitamme myydään myös Kemiönsaaren kaupoissa.

  Lue lisää